Μπαρτσελόνα: Νέα προσφορά σε Γκουντογκάν με τριετές συμβόλαιο

Η Μπαρτσελόνα εστιάζει τις μεταγραφικές τις προσπάθειες στην περίπτωση του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Μπαρτσελόνα: Νέα προσφορά σε Γκουντογκάν με τριετές συμβόλαιο

Η ατυχής -για την Μπαρτσελόνα- εξέλιξη στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος επέλεξε να περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλάζουν άρδην τις προτεραιότητες στην ομάδα της Καταλωνίας, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι.

Πρώτη προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» είναι πλέον ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάρτσα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο σχεδιασμός του Τσάβι βασίζεται στον Γερμανό «κάπτεν» της Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ο σύλλογος επανήλθε με νέα πρόταση στον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Στη Βαρκελώνη ήλπιζαν να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή αμέσως μετά τον τελικό του Champions League, ωστόσο ο Γκουντογκάν ζήτησε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει. Το γεγονός αυτό υποχρέωσε τους Καταλανούς να του καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση τριετούς διάρκειας.

Αρκετά Μέσα από την Ισπανία εκφράζουν βεβαιότητα για την υλοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο το γεγονός ότι το κλαμπ δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί στον παίκτη ότι θα καταφέρει να δηλώσει το συμβόλαιό του στο μητρώο της La Liga, αποτελεί τροχοπέδη.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει από την πλευρά της τον Γκουντογκάν να ανανεώσει τη συνεργασία του για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια, δεδομένου ότι ο Γερμανός άσος αποτελεί βασικό... γρανάζι στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα για το άμεσο μέλλον των «Πολιτών».