Λίβερπουλ: Δανεικός στην Πρέστον ο Ράμσεϊ

Ο Κάλβιν Ράμσεϊ της Λίβερπουλ θα περάσει την νέα σεζόν δανεικός στην Πρέστον.

Λίβερπουλ: Δανεικός στην Πρέστον ο Ράμσεϊ

Στην Πρέστον θα συνεχίσει την καριέρα του με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ο Κάλβιν Ράμσεϊ της Λίβερπουλ.

Ο Σκωτσέζος διεθνής πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατά την διάρκεια της πρώτης του σεζόν στο Άνφιλντ, που ήταν γεμάτη τραυματισμούς, μετά την μετακίνησή του από την Αμπερντίν το περασμένο καλοκαίρι έναντι αρχικού ποσού 4,2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Κλοπ πιστεύει ότι ένας δανεισμός θα ήταν το καλύτερο για την ανάπτυξη του Ράμσεϊ, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να θέλει να εξασφαλίσει ότι ο νεαρός θα έχει τακτική δράση στην πρώτη ομάδα, αφού έχασε τόσο πολύ χρόνο ποδόσφαιρου.

Η Πρέστον της Championship, την οποία διευθύνει ο γεννημένος στο Λίβερπουλ Ράϊαν Λόου, έχει κερδίσει τον ανταγωνισμό από πολλούς συλλόγους για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 19χρονου για την επόμενη σεζόν.

Ο Ράμσεϊ, ο οποίος παραμένει μέρος των μακροπρόθεσμων σχεδίων του Κλοπ, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον Φεβρουάριο. Θα ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία με την Λίβερπουλ στην αρχή της προετοιμασίας, προτού ενταχθεί στην Πρέστον στα μέσα Ιουλίου.

Η Λίβερπουλ έχει καλή σχέση με την Πρέστον και αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Deepdale για ένα «εντός έδρας» φιλικό προετοιμασίας τη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Η ομάδα του Κλοπ δεν μπορεί να παίξει στο Άνφιλντ, καθώς η ανάπλαση της εξέδρας Anfield Road Stand ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε. Η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει εκείνο το βράδυ.