Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε το ιστορικό «7» ο Βινίσιους, στον Ροντρίγκο το «11»

Με νέα νούμερα στις φανέλες τους θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης οι Βινίσιους και Ροντρίγκο. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε το ιστορικό «7» ο Βινίσιους, στον Ροντρίγκο το «11»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ θα φοράει την φανέλα με το Νο 7 της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.

Ο 22χρονος, ο οποίος ήρθε στην Μαδρίτη από την Φλαμένγκο το 2018, έχει φορέσει την φανέλα με το Νο 28, το Νο 25 και το Νο 20 κατά την διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που βρίσκεται μέχρι στιγμής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Όμως, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα πάρει πλέον την φανέλα που άφησε πρόσφατα ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο στο τέλος της περασμένης σεζόν έπειτα από κοινή συμφωνία.

Η φανέλα με το Νο 7 της Ρεάλ έγινε διάσημη από παίκτες όπως ο Εμίλιο Μπουτραγκουένο, ο Ραούλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ο Βινίσιους Τζούνιορ - σε συνέντευξή του πέρυσι - ανέφερε ως ένα από τα είδωλά του. Όταν ο Ρονάλντο έφυγε από τον σύλλογο το 2018, τη φανέλα φόρεσε ο Μαριάνο Ντίαζ, πριν την πάρει ο Αζάρ το 2019, αφού ήρθε στον σύλλογο από την Τσέλσι.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ξεχώρισε για τον σύλλογο την περασμένη σεζόν, σκοράροντας 23 γκολ και δίνοντας 21 ασίστ σε 55 συμμετοχές.

Η Ρεάλ ενημέρωσε τους αριθμούς της ενδεκάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, με τον Ροντρίγκο, ο οποίος προηγουμένως φορούσε τη φανέλα με το Νούμερο 27, το Νο 25 και το Νο 21, να παρατάσσεται πλέον με την φανέλα με το Νο 11 που άδειασε πρόσφατα ο Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ροντρίγκο, 22 ετών, ήρθε στο σύλλογο από την Σάντος το 2020, και είχε 57 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, σκοράροντας 19 γκολ και δίνοντας 11 ασίστ.

Πριν από τον Ασένσιο, ο Γκάρεθ Μπέιλ φόρεσε το νούμερο «11» για επτά χρόνια, πριν επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, την Τότεναμ, ως δανεικός το καλοκαίρι του 2020.