Μακ Άλιστερ: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα η Λίβερπουλ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έκανε ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει πολλά τρόπαια.

Μακ Άλιστερ: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα η Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Αργεντινός διεθνής, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 10, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «κόκκινων»:

«Νιώθω καταπληκτικά. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι καταπληκτικό να βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Ήθελα να είμαι μέσα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, οπότε είναι καλό που όλα έχουν γίνει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου.

Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα - το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό που πετύχαμε με την Μπράιτον - αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτώ την Λίβερπουλ και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα.

Από τότε που κέρδισα το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπα ότι θέλω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια και νομίζω ότι αυτός ο σύλλογος θα με βοηθήσει να το πετύχω - αυτός είναι ο στόχος και όταν βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως αυτός πρέπει να κερδίζεις τρόπαια. Έτσι, αυτό είναι που θέλω.

Από τότε που έφτασα εδώ, μπορώ να δω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος - οι παίκτες που έχουμε, το προσωπικό, όλοι. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω για αυτόν τον σύλλογο».