Ρονάλντο: «Στο μέλλον θέλω να αγοράσω ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το μέλλον του και για τη μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ρονάλντο: «Στο μέλλον θέλω να αγοράσω ομάδα»

Οι υποχρεώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ ολοκληρώθηκαν και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μαδρίτη για να κάνει τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος άσος έδωσε το παρών σε εκδήλωση και μίλησε για το μέλλον του, αλλά και για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

«Θα ήθελα να παίξε για 2-3 χρόνια ακόμα. Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας επισημαίνοντας:

«Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.