Ρόμα: Χειρουργήθηκε ο Τάμι Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο που υπέστη κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα της σεζόν στη Serie A, όπως επιβεβαίωσε η Ρόμα.

Ρόμα: Χειρουργήθηκε ο Τάμι Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ τραυματίστηκε κατά τηn διάρκεια της νίκης της Ρόμα με 2-1 επί της Σπέτσια την περασμένη Κυριακή έπειτα από μια άτσαλη προσγείωση και στη συνέχεια αποχώρησε ως αλλαγή.

Ωστόσο, ο 25χρονος υποβλήθηκε πλέον σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει μια περίοδο ανάρρωσης σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται πως:

«Ο Τάμι Έιμπραχαμ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο την Τετάρτη.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Άντι Ουίλιαμς στο νοσοκομείο Cromwell του Λονδίνου, με την παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της Ρόμα, Μάσιμο Μανάρα, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο παίκτης θα παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει καταρτίσει το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου. Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, Τάμι»!

Ο τραυματισμός αποτελεί ένα ατυχές τέλος σε μια δύσκολη δεύτερη σεζόν στο Stadio Olimpico για τον επιθετικό.

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρόμα από την ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2021, σημείωσε εννέα γκολ και έδωσε επτά ασίστ σε 54 παιχνίδια με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας σημαντική μείωση σε σχέση με τα 27 γκολ και τις πέντε ασίστ που πέτυχε κατά την πρώτη του σεζόν στην Ιταλία.

Ο Άγγλος διεθνής υπέφερε από διάφορα προβλήματα τραυματισμών την περασμένη σεζόν, όπως τραυματισμούς στον ώμο και στα μάτια, αλλά ο τραυματισμός στον προσαγωγό που υπέστη εναντίον της Σπέτσια ήταν μακράν ο πιο σοβαρός.