Μένει στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν σύμφωνα με δήλωση του Μαουρίτσιο Σκαναβίνο.

Μένει στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Δεν τίθεται αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στους «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με δήλωσε του εκτελεστικού διευθυντή, Μαουρίτσιο Σκαναβίνο ποτέ δεν τέθηκε θέμα αλλαγής του Αλέγκρι.

«Ο Αλέγκρι δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Έχουμε μια συνολική συζήτηση μαζί του για όλα τα μελλοντικά σενάρια, από την αγορά, το αθλητικό κομμάτι μέχρι την οικονομική εικόνα του συλλόγου. Πάντα είχαμε καθημερινές συναντήσεις και επαφές», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Sky Sports και συνέχισε:

«Αυτούς τους μήνες που περάσαμε μαζί αυτή την καταιγίδα, η σχέση μας εδραιώθηκε πολύ γρήγορα. Υπήρξαν στιγμές συζήτησης, ακόμη και έντονες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά με αυτοκριτική και εποικοδομητική κριτική, πάντα με την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο για οι παίκτες».

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικρίθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν για το παιχνίδι που έπαιξε η Γιουβέντους, η οποία ωστόσο εάν δεν είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση δέκα βαθμών θα γίνει ήταν στην πρώτη τετράδα. Ο Αλέγκρι, όμως, θα συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ.