Αμβούργο-Στουργκάρδη 1-3: Με δύο νίκες έμεινε στη Bundesliga

Η Στουτγκάρδη επικράτησε και εκτός έδρας του Αμβούργου με σκορ 3-1 και διατήρησε τη θέση της στην Bundesliga και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αμβούργο-Στουργκάρδη 1-3: Με δύο νίκες έμεινε στη Bundesliga

Με δεύτερη νίκη επί του Αμβούργου η Στουτγκάρδη διατήρησε τη θέση στην Bundesliga και για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα η Στουτγκάρδη επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 3-0.

Έτσι το Αμβούργο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα απέναντι στην πολύ ανώτερη Στουτγκάρδη.

Το κέρδος για την ομάδα του λιμανιού είναι πως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι 50.000 θεατές χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους. Το Αμβούργο ξεκίνησε καλά το ματς και στο 6' άνοιξε το σκορ με τον Κίτελμε τον κόσμο να πιστεύει στο θαύμα. Στην επανάληψη, όμως ο Μιλό στο 48' έκανε το 1-1 και στο 64' εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Φερνάντες από αυτά που συνηθίζει να κάνει και πέτυχε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90+6 ο Εμβουμπά.

Αμβούργο: Φερνάντες, Χέιερ (69' Μικελμπρένσις), Σόνλαου, Ρούμπιο (72' Κένιγκσντερφερ), Μουχάιμ, Κίτελ, Μέφερτ (67' Μπιμπίγια), Ράις, Τζάτ, Γκλάτσελ, Ντομπέ

Στουτγκάρδη: Μιούλερ, Μαυροπάνος (46' Ζαγκαντού), Άντον, Ίτο, Σόσα (66' Νάρτεϊ), Φανιομάν, Καραθόρ, Έντο, Φιούριχ, Μιλό (66' Τόμας)