Ρονάλντο: «Δεν φεύγω από τη Βαγιαδολίδ μέχρι να αφήσω την κληρονομιά που θέλω»

Ο Ρονάλντο μίλησε για τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ από τη La Liga και ξεκαθάρισε πως παραμένει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

Ρονάλντο: «Δεν φεύγω από τη Βαγιαδολίδ μέχρι να αφήσω την κληρονομιά που θέλω»

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ υποβιβάστηκε από τη La Liga και ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός, Ρονάλντο Ναζάριο θα παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου παρά τη φετινή αποτυχία. Ο Βραζιλιάνος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε για τα πάντα που αφορούν το κλαμπ.

«Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι σταθερή. Η αγορά πωλήσεων είναι αρκετά ζεστή, αλλά δεν θα φύγω από το Βαγιαδολίδ μέχρι να αφήσω την κληρονομιά που θέλω. Έχουμε επενδύσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ στο γήπεδο. Καταλαβαίνω ότι οι διαδικασίες μπορεί να είναι αργές, αλλά ο δήμαρχος, Όσκαρ Πουέντε έχει κάνει λίγα για την πόλη. Είχαμε υποσχέσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο που δεν υλοποιήθηκαν».

Για την ανασκόπηση της σεζόν: «Η αποτυχία είναι φυσική, δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε το κεφάλι μας και να τα παρατήσουμε. Είχαμε λάθη. Τα κυριότερα: Οι 20 ήττες στη LaLiga, γκολ στα τελευταία λεπτά, διαιτησία... Έχουμε αφήσει πολλά σημεία στην πορεία και επίσης θα υπάρξουν κάποια λάθη σχεδιασμού. Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά, ταυτόχρονα, πεπεισμένοι ότι έχουμε κάνει το μέγιστο δυνατό για τη μονιμότητα. Όσο και αν παραπονιόμαστε, οι διαιτησίες δεν πρόκειται να αλλάξουν. Γιατί δεν μιλούν οι διαιτητές και υπάρχει αυτή η μισαλλοδοξία; Αυτά τα παράπονα ήταν για να μας διδάξουν ότι τίποτα δεν αλλάζει είτε παραπονιόμαστε είτε όχι».

Για την παραμονή του αθλητικού διευθυντή και του προπονητή παρά τον υποβιβασμό: «Ο Φραν Σάντσες και ο Πεζολάνο θα συνεχίσουν, είναι θεμελιώδεις πυλώνες για εμάς, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε το πρότυπο μέχρι να μάθουμε τον προϋπολογισμό που θα έχουμε».