Δεν γυρίζει στην Ευρώπη ο Γιώργος Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης δεν γυρίζει στην Ευρώπη.

Δεν γυρίζει στην Ευρώπη ο Γιώργος Δώνης

Το όνομα του Γιώργου Δώνη τις τελευταίες ημέρες έπαιξε δυνατά για τον ΑΠΟΕΛ αλλά ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος πως δεν θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη.

«Ένα όνομα όμως που ξεχωρίζει από την… αγορά, είναι αυτό του Γιώργου Δώνη. Ο Ελλαδίτης μετράει ήδη δύο θητείες στον Αρχάγγελο. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 η πρώτη και από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018 η δεύτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήταν δύσκολη η περίπτωση του εξ αρχής, καθώς ψάχνει για τον επόμενο «σταθμό» στον αραβικό κόσμο, εκεί όπου βρίσκεται από το 2021, έχοντας περάσει με επιτυχία από Αλ Γουέχντα και Αλ Φατέχ.

Η αίσθηση της δυσκολίας, πιστοποιήθηκε πλήρως. Η περίπτωση του Γιώργου Δώνη δεν πρόκειται να «προχωρήσει» για τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα γραφόμενα του ίδιου, έπειτα από συζήτηση και ερώτηση μας. Ο πρώην προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» με ευγενικό αλλά ξεκάθαρο τρόπο έβαλε τέλος στις φημολογίες λέγοντας το παρακάτω: «Κυριάκο, ευχαριστώ, αλλά δεν θα γυρίσω Ευρώπη».

Το «ευχαριστώ» προφανώς πηγαίνει προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ που σκέφτεται την περίπτωση του, αλλά και στον κόσμο της ομάδας που φανέρωσε την εκτίμηση προς το πρόσωπο του, διότι φάνταζε μία ιδανική περίπτωση ως αντικαταστάτης του Μιλόγεβιτς, όμως ο ίδιος έχει διαφορετικές σκέψεις για την καριέρα του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy.