Αποχώρησε από τη Λάτσιο ο Τάρε

Ο Ίγκλι Τάρε αποχώρησε από τη Λάτσιο μετά από 18 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο.

Αποχώρησε από τη Λάτσιο ο Τάρε

Μετά από 18 χρόνια ο Ίγκλι Τάρε αποχωρεί από τη Λάτσιο. Ο αθλητικός διευθυντής των «λατσιάλι» το ανακοίνωσε ο ίδιος και τα Μέσα στην Ιταλία αναφέρουν πως η σχέση του με τον Μαουρίσιο Σάρι είχε έρθει σε ρήξη.

«Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο καιρό, αλλά ήθελα να αφήσω τη Λάτσιο στο Champions League, γνωρίζοντας ότι έχω χτίσει μια ισχυρή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες έτοιμους να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τους οπαδούς, που μπήκαν στην καρδιά μου», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήταν μια μακρά και έντονη περιπέτεια φτιαγμένη από χαρές, ήττες και τρόπαια. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον σύλλογο, τους παίκτες, το προσωπικό και όλους όσους ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ ιδιαίτερα στην οικογένειά μου που παρέμεινε πάντα δίπλα μου», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο και τόνισε ακόμη:

«Μια σημαντική ευκαιρία που είχα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και που δεν θα ξεχάσω ποτέ, παίρνοντας μαζί μου κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού. Με την ελπίδα ότι ο καθένας από εσάς θα συνεχίσει, με το ίδιο πάθος που είχα εγώ, να φυλάει ζηλότυπα αυτή την όμορφη πραγματικότητα. Πάντα φόρτσα Λάτσιο».