Γκουντογκάν: Μίλησε για το μέλλον του

Τόσο ο Ιλκάι Γκουντογκάν όσο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησαν για το μέλλον του Γερμανού μέσου εν μέσω δημοσιευμάτων που τον συνδέουν με μια μετακίνηση στην Μίλαν.

Γκουντογκάν: Μίλησε για το μέλλον του

Χθες το πρωί ο διευθυντής της Corriere dello Sport, Ιβάν Ζατσαρόνι, δήλωσε ότι ο Ιλκάι Γκουντογκάν θα ήθελε να μετακομίσει στην Ιταλία και στο Μιλάνο: «Νομίζω ότι ο Γκουντογκάν θέλει να έρθει στην Ιταλία, από ό,τι ξέρουμε πλησιάζει όλο και περισσότερο στο Μιλάνο».

Ο Γκουντογκάν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον χθεσινό θρίαμβο της Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της αιώνιας αντιπάλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας μετά από 13 δευτερόλεπτα με εκπληκτικό βολέ και στη συνέχεια σκόραρε με άλλο ένα βολέ στο δεύτερο ημίχρονο για να επαναφέρει το προβάδισμα.

Όπως αναφέρει το Goal, τόσο ο Γκουντογκάν όσο και ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκαν μετά το ματς για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γερμανό διεθνή με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του έχει λίγες εβδομάδες ζωής.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν χρειάζομαι τέτοιες μέρες για να νιώθω ότι με εκτιμούν και ότι είμαι ξεχωριστός. Το ξέρω αυτό, γι' αυτό είμαι εδώ 7 χρόνια, με όλα τα σκαμπανεβάσματα που είχα. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Γκουντογκάν.

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε και μετά το τέλος του αγώνα, επιβεβαιώνοντας ότι θέλει ο πρώην μέσος της Ντόρτμουντ να υπογράψει νέο συμβόλαιο: «Ελπίζω. Το εύχομαι».