Βέλγιο: Χατ-τρικ και 34 γκολ ο Κάιπερς!

Ο Ούγκο Κάιπερς τελείωσε μια τρομερή σεζόν στην Γάνδη με χατ-τρικ και 34 γκολ. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού έβαλε όλα τα γκολ στο 3-1 με Σταντάρ Λιέγης του Ζινκερνάγκελ.

Βέλγιο: Χατ-τρικ και 34 γκολ ο Κάιπερς!

Η Γάνδη νίκησε με 3-1 την Σταντάρ Λιέγης στα playoffs του Βελγίου έχοντας ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Conference League με τον Ούγκο Κάιπερς να κάνει χατ-τρικ και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που ανήκει στον Ολυμπιακό να μπαίνει αλλαγή στο 66' για τους ηττημένους.

Ο Κάιπερς που πήγε στο Βέλγιο από τον Ολυμπιακό και έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γάνδη έως το 2026 (με οφέλη και για την ελληνική ομάδα) έκανε φέτος εκπληκτική σεζόν με 56 αγώνες, 34 γκολ και 9 ασίστ! Και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας του μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, μέχρι τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη φιναλίστ του θεσμού Γουέστ Χαμ. Εναντίον της οποίας είχε σκοράρει και στους δύο αγώνες.

Το πρώτο από τα τρία γκολ επί της Σταντάρ το δημιούργησε για τον Κάιπερς ο Οτζίτζα-Οφόε που επίσης είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.