Σέρχιο Ράμος: Αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Σέρχιο Ράμος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σέρχιο Ράμος: Αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν

Χτυπημένος από αρκετούς τραυματισμούς ο Σέρχιο Ράμος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές, κάτι που δεν δέχτηκε ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε στη γαλλική ομάδα για δύο χρόνια και κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ. Σε ατομικό επίπεδο είχε πέντε γκολ και μία ασίστ σε 57 αγώνες.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα, θα αποχαιρετήσω μια άλλη φάση της ζωής μου, θα πω αντίο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η PSG, οι οπαδοί και όλοι στην Παρί ήταν ένα από αυτά για μένα.

Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο ξεχωριστά χρόνια κατά τα οποία μπόρεσα να παίξω σε κάθε τουρνουά και να τα δώσω όλα. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά θα είναι για πρώτη και για τελευταία φορά».