Χάαλαντ: «Θα κάνω τα πάντα για το τρεμπλ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τον τελικό του Champions League με την Ίντερ και για την ευκαιρία που έχει η ομάδα του να κάνει φέτος το τρεμπλ.

Χάαλαντ: «Θα κάνω τα πάντα για το τρεμπλ»

Σε οχτώ ημέρα Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Champions League. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε στο BBC γι' αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση και αρχικά τόνισε: «Θα ήταν κάτι εξωπραγματικό να φέρουμε το "τρεμπλ", ακόμα κι αν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με αγόρασε ο σύλλογος».

Συνεχίζοντας Νορβηγός επιθετικός της Σίτι είπε: «Θα κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να το πετύχω. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Προφανώς, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ). Και οι δύο θα έχουν κίνητρο και θα είναι έτοιμες για τα πάντα, αλλά αν παίξουμε με τον καλύτερό μας τρόπο, έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε και τα δύο τρόπαια στο σπίτι».

Ο Χάαλαντ μίλησε επίσης για την εμπειρία του στη Σίτι και επισήμανε: «Είναι όμορφο αυτό που συμβαίνει, σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι καλό. Από τότε που είμαι στη Σίτι, η ζωή μου έχει προφανώς αλλάξει . Δεν μπορώ να ζήσω τα πράγματα πιο κανονικά, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να παραπονεθώ. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Έχω ύψος 1,96 και έχω μακριά ξανθά μαλλιά, όπου κι αν πάω οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Αυτή είναι η ζωή μου , τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Τίποτα. Και έτσι απλά σκέφτομαι να απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό που αγαπώ. Προσπαθώ να χαλαρώνω όταν είμαι στο σπίτι, με τους ανθρώπους που με αγαπούν».