Τσέλσι: Ο Λάμπαρτ μίλησε για το μέλλον του στην προπονητική

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε ότι το διάστημα που ήταν προσωρινά υπεύθυνος του συλλόγου δεν επηρέασε την επιθυμία του να γίνει προπονητής στο μέλλον.

Τσέλσι: Ο Λάμπαρτ μίλησε για το μέλλον του στην προπονητική

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πρόσθεσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα και θα αξιολογήσει τις επιλογές του μετά την ισοπαλία 1-1 με την Νιούκαστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή, όπου ολοκληρώθηκε η σεζόν της Τσέλσι στο πρωτάθλημα.

Ο 44χρονος επέστρεψε στην Τσέλσι τον Απρίλιο, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει την παραπαίουσα σεζόν του συλλόγου, κερδίζοντας ένα παιχνίδι από τα 11 που επέβλεψε - μια νίκη με 3-1 επί της Μπόρνμουθ στις 6 Μαΐου.

Όμως ο Λάμπαρντ, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν αναμένεται να παραμείνει στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν, λέει ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να ξαναμπεί στον κόσμο της διοίκησης.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Θα κάνω ένα διάλειμμα τώρα, το οποίο ανυπομονώ να κάνω. Δεν ξέρω...

Δεν έχει επηρεάσει την επιθυμία μου να κάνω αυτή τη δουλειά ή κάτι τέτοιο. Μου αρέσει η δουλειά. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να φανεί άκαρπη από έξω αν δεν έχεις αποτελέσματα, κάθε προπονητής θα περάσει από μια παραλλαγή αυτού με κάποιο τρόπο. Μου αρέσει να την κάνω. Θα κάνω πρώτα ένα διάλειμμα και μετά θα δω».