Bundesliga: Το Αμβούργο αντίπαλος της Στουτγκάρδης στα μπαράζ

Η Στουτγκάρδη θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο στα μπαράζ της Bundesliga. «Έκλεψε» την απευθείας άνοδο η Χάιντενχαϊμ με επική ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Bundesliga: Το Αμβούργο αντίπαλος της Στουτγκάρδης στα μπαράζ

Τον αντίπαλό της στα μπαράζ παραμονής της Bundesliga έμαθε η Στουτγκάρδη.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου θα αντιμετωπίσει τελικά το Αμβούργο, το οποίο μετά την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί της Σαντχάουζεν στην τελευταία αγωνιστική (34η) της δεύτερη κατηγορίας της Γερμανίας τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του ματς οι οπαδοί του Αμβούργου μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο της ομάδας τους μέσω της δεύτερης θέσης, αφού την ίδια στιγμή η Χάιντενχαϊμ έχανε ακόμα 2-1 από την Ρέγκενσμπουργκ.

Το φινάλε ωστόσο ήταν δραματικό, αφού η Χάιντενχαϊμ έφερε «τούμπα» το ματς στις καθυστερήσεις, με το πέναλτι του Μπέστε στο 93’ και το τέρμα του Κλάιντινστ στο 99’, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 2-3.

Έτσι, η Χάιντενχαϊμ μαζί με την Ντάρμσταντ τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο στην Bundesliga, ενώ το Αμβούργο θα δώσει μπαράζ.

Το πρόγραμμα των μπαράζ
1/6:
Στουτγκάρδη – Αμβούργο
5/6:
Αμβούργο - Στουτγκάρδη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ