Μπάγερν Μονάχου: «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τον Τούχελ»

Στην Μπάγερν Μονάχου είναι «απόλυτα πεπεισμένοι» για τον Τόμας Τούχελ και περιμένουν να παραμείνει ως προπονητής και την επόμενη σεζόν.

Μπάγερν Μονάχου: «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τον Τούχελ»

Ο Τόμας Τούχελ αντικατέστησε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου τον Μάρτιο, προτού οι πρόωροι αποκλεισμοί από το DFB-Pokal και το Champions League σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στον Απρίλιο συσσωρεύσουν έλεγχο στη δική του θέση.

Μετά την δραματική κατάκτηση του τίτλου της Μπάγερν στην Bundesliga το Σάββατο, ο Τούχελ δήλωσε ότι «υπέθεσε» ότι θα παραμείνει επικεφαλής και την επόμενη σεζόν.

Και σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, ο πρόεδρος του συλλόγου Χέρμπερτ Χάινερ δήλωσε την υποστήριξή του στον Τούχελ για το μέλλον.

«Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τον Τόμας Τούχελ, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη», δήλωσε.

«Μίλησα μαζί του την Παρασκευή, έδειξε μεγάλη κατανόηση. Δεν ξέρω γιατί να μην παραμείνει προπονητής».

Ο Γερμανικός σύλλογος δεν έχασε πολύ χρόνο το Σάββατο για να απολύσει τον Όλιβερ Καν και τον Χασάν Σαλιχαμίντζιτς από τους ρόλους τους ως διευθύνων σύμβουλος και αθλητικός διευθυντής, αντίστοιχα.

Στη θέση του Καν διορίστηκε ο Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν , ενώ η αναζήτηση του διαδόχου του Σαλιχάμιτζιτς βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Συζητήσαμε τα πράγματα με τους διευθυντές και το εποπτικό συμβούλιο», δήλωσε ο Χάινερ.

«Είδαμε κάποια προειδοποιητικά σημάδια και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, αποχωρώντας από τον Όλιβερ Καν και τον Χασάν Σαλιχαμίντζιτς.

Ο Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν γνωρίζει τον σύλλογο μέσα και έξω, εκτιμάται από όλους τους συναδέλφους μας και αποτελεί παράγοντα σταθερότητας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον φέρουμε στην εταιρεία ως διευθύνοντα σύμβουλο. Συνεχίζουμε να αναζητούμε διάδοχο για την θέση του αθλητικού διευθυντή».