Έμερι στους παίκτες του: «Αυτή είναι η ώρα σας»

Ο Ουνάι Έμερι είπε με πάθος στους παίκτες του: «Αυτή είναι η ώρα σας», καθώς η Άστον Βίλα προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι καθοριστικό για τη σεζόν με την Μπράιτον την Κυριακή.

Έμερι στους παίκτες του: «Αυτή είναι η ώρα σας»

Η Άστον Βίλα γνωρίζει ότι μια νίκη θα εξασφαλίσει την έβδομη θέση και θα εγγυηθεί μια θέση στο Europa Conference League την επόμενη σεζόν και ο Ουνάι Έμερι, με την εμπειρία του σε μεγάλα παιχνίδια, έχει δώσει ώθηση στην ομάδα του με ομιλίες που δίνουν κίνητρο και με συγκέντρωση ξυράφι.

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε ότι θέλει απεγνωσμένα να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Βίλα για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και ότι «λατρεύει» τα επιπλέον παιχνίδια στην Γηραιά ήπειρο.

Αλλά ο Έμερι δήλωσε επίσης ότι το να βρει έναν τρόπο να ξεγελάσει τακτικά την Μπράιτον, η οποία εξασφάλισε η ίδια την Τετάρτη την έκτη θέση και μια θέση στο Europa League, είναι μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες της σεζόν.

«Είπα στους παίκτες: "Αυτή είναι η ώρα μας, αυτή είναι η στιγμή μας και πρέπει να την απολαύσουμε"", είπε.

Πρέπει να συνδεθούμε με τους οπαδούς μας. Παίζουμε την Κυριακή για κάτι πολύ σημαντικό.

Ήταν διαφορετικά την προηγούμενη εβδομάδα. Σκεφτόμασταν ότι ίσως θα μπορούσαμε να παίξουμε για κάτι την τελευταία εβδομάδα. Μετά την ισοπαλία στη Λίβερπουλ είναι στα χέρια μας και έχουμε κάτι πολύ σημαντικό να απολαύσουμε και να έχουμε κίνητρο.

Η Μπράιτον έχει ήδη πετύχει τον στόχο της. Θα παίξουν στο Europa League.

Νομίζω ότι η απόδοσή τους θα είναι παρόμοια γιατί είναι μια ομάδα με πολύ ισχυρή δομή. Αυτό καθιστά μεγάλη πρόκληση για μένα ως προπονητή γιατί πρέπει να καταλάβω με τους παίκτες την τελευταία απόφαση τακτικής για το πώς θα παίξουμε απέναντί τους».