Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε ο 37χρονος Κάρσον

Ο Σκοτ Κάρσον υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι, που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε ο 37χρονος Κάρσον

Ο 37χρονος Σκοτ Κάρσον εντάχθηκε αρχικά στην Μάντσεστερ Σίτι ως δανεικός το 2019 μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21.

Όταν το συμβόλαιό του με την Ντέρμπι Κάουντι έληξε το 2021, υπέγραψε στην Σίτι με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος συμφώνησε τώρα για 12 μήνες ακόμη στο Etihad.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με την Λιντς τον Ιανουάριο του 2004 ως 18χρονος, ο Κάρσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην 20ή σεζόν ως επαγγελματίας.

Το ντεμπούτο του έμπειρου τερματοφύλακα με την Σίτι έγινε στη νίκη επί της Νιούκαστλ τον Μάιο του 2021, πριν από μια δεύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Champions League με την Σπόρτινγκ την περασμένη σεζόν.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραμείνω στη Σίτι για την σεζόν 2023/24", δήλωσε ο Κάρσον.

"Μου αρέσει να δουλεύω καθημερινά με τον Πεπ, τον Ξάμπι και τους απίστευτους παίκτες μας. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω όλους τους τερματοφύλακες μας να είναι στο καλύτερό τους επίπεδο".

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τσίκι Μπεγκιριστάιν πρόσθεσε: "Ο Σκοτ είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας και απολαμβάνει μια στενή σχέση συνεργασίας με τους τερματοφύλακες και τους προπονητές.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του. Ανυπομονώ να τον δω να στηρίζει τους συμπαίκτες του και να προπονείται καλά, ώστε να είναι έτοιμος να αποδώσει στο γήπεδο όταν κληθεί".

Σε ανακοίνωσή της η Σίτι τόνισε ότι άπαντες στον σύλλογο θα ήθελαν να συγχαρούν τον Σκοτ για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.