Μουρίνιο για Τότεναμ: «Είναι ο μόνος σύλλογος για τον οποίο δεν έχω βαθιά αισθήματα»

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, λέει ότι η Τότεναμ είναι η μόνη ομάδα στην προπονητική του καριέρα για την οποία δεν τρέφει «βαθιά αισθήματα».

Μουρίνιο για Τότεναμ: «Είναι ο μόνος σύλλογος για τον οποίο δεν έχω βαθιά αισθήματα»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν προπονητής της Τότεναμ από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2021, τερματίζοντας στην έκτη θέση της Premier League κατά την πρώτη του σεζόν.

Λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, ωστόσο, ο 60χρονος απολύθηκε από τον πρόεδρο Ντάνιελ Λέβι με την Τότεναμ στην έβδομη θέση, μια εβδομάδα πριν ο σύλλογος αγωνιστεί στον τελικό του Carabao Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα ΜΜΕ πριν από τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Ρόμα και την Σεβίλλη, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Κοιτάξτε, η πραγματικότητα είναι -ελπίζω οι οπαδοί της Τότεναμ να μην με παρεξηγήσουν- αλλά ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου με τον οποίο δεν έχω πια βαθιά συναισθήματα είναι η Τότεναμ.

Πιθανώς επειδή το γήπεδο ήταν άδειο (κατά την διάρκεια) της περιόδου COVID. Πιθανώς επειδή ο κ. Λέβι δεν με άφησε να κερδίσω έναν τελικό και να κερδίσω ένα τρόπαιο, αλλά είναι ο μόνος (σύλλογος)».

Ο Μουρίνιο έχει αναλάβει 10 ομάδες κατά την διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ.

Είναι γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές αυτής της γενιάς, έχοντας κατακτήσει 26 τρόπαια. Η Τότεναμ, ωστόσο, είναι η μοναδική ομάδα στην οποία ο Μουρίνιο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τρόπαιο όσο ήταν επικεφαλής.