ΑΕ Λεμεσού-Ομόνοια 0-1: Την «ξέρανε» στο φινάλε και πήρε το Κύπελλο!

Κυπελλούχος Κύπρου στέφθηκε η Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Λεμεσού στο «ΓΣΠ» με το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 85'! 

ΑΕ Λεμεσού-Ομόνοια 0-1: Την «ξέρανε» στο φινάλε και πήρε το Κύπελλο!

Η Ομόνοια νίκησε με 1-0 την ΑΕ Λεμεσού χάρη στο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 85ο λεπτό και κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου!

Σε έναν μέτριο από πλευράς θεάματος τελικό, ο Παπουλής κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με μια όμορφη κάθετη μπαλιά και ο Ιρανός άλλοτε φορ του Ολυμπιακού χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο στην ομάδα του Αυγουστή.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, είχαμε δύο οπτικές. Στην εκκίνηση η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στον τελικό, τα πρώτο 20' ήταν δικά της όμως στην συνέχεια, οι «πράσινοι» βρήκαν ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν καλός, ωστόσο, οι δύο αντίπαλοι ήταν κάπως «μουδιασμένοι» και προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Έτσι η Ομόνοια πανηγύρισε το 16ο της Κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ να παραμένει ο πολυνίκης με 21 κατακτήσεις.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ (Χαραλάμπους): Μούριελ, Τεσέιρα, Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόφσκι, Μακρής, Παντελή (65΄ Κάσα), Ανδρέου, Μιλιντσεάνου (65΄ Μιραλάς), Μεντόσα, Τζάλμα, Ντεουέστ.
Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Χάσα, Μπεραχίνο, Παπαφώτης, Μιραλάς, Σιλβέστρος, Φιλίποβιτς, Τσιμπόλα, Τσέρνιχ, Κόλιας, Μπιλοβάρ.

Ομόνοια (Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοΐζου, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου (58΄ Μπασιρού), Παναγιώτου, Κούσουλος, Ντίσκερουντ (58΄ Παπουλής), Κακουλής (73΄ Μπεζούς).
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κασάμα, Παπουλής, Κίτσος, Μπασιρού, Λάνγκ, Σράντι, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Σάββα, Μπέζους.

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ