Και την επόμενη σεζόν στην Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους!

Ο Kύπριος τεχνικός της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα της Ρουμανικής πρωτεύουσας και για την επόμενη σεζόν παρότι ο τίτλος δεν κατακτήθηκε 

Και την επόμενη σεζόν στην Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους!

Στην τεχνική ηγεσία της Στεάουα θα βρει η επόμενη αγωνιιστική περίοδος τον Ηλία Χαραλάμπους, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ρουμανική ομάδα.

Ο Κύπριος τεχνικός συμφώνησε με το, αφεντικό του συλλόγου του Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, για ακόμα ένα χρόνο και θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του.

Σε 8 αγώνες με την ομάδα της Ρουμανικής πρωτεύουσας (που έμεινε για 8 σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα), ο πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είχε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.

Όσο για τις αποδοχές του, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα εισπράττει 11.000 ευρώ τον μήνα.

Κάτι που σημαίνει «ψαλίδι» κατά το ήμισυ...

Όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα η ομάδα είναι σε διαδικασία περικοπής εξόδων: «Σήμερα υπέγραψα με τον Χαραλάμπους την επέκταση για έναν ακόμη χρόνο. Μείωσα στο μισό τον μισθό του. Συρρικνώνω τα πάντα. Υπήρχαν αβάσιμα έξοδα και τα περιόρισα.Οι επενδύσεις είναι διαφορετικές, θέλω να ενισχύσω την ομάδα, και του χρόνου να κερδίσω χωρίς συναισθήματα».