Στο νοσοκομείο οκτώ οπαδοί της Σεβίλης από την κατάρρευση του κιγκλιδώματος

Οκτώ ποδοσφαιρόφιλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευση κιγκλιδώματος σε εξέδρα του σταδίου «Ιπουρούα» της Εϊμπαρ, όταν φίλαθλοι της Σεβίλης πανηγύρισαν την επίτευξη ενός γκολ στη χθεσινή νικηφόρα (3-1) αναμέτρηση της ομάδας τους.

Στο νοσοκομείο οκτώ οπαδοί της Σεβίλης από την κατάρρευση του κιγκλιδώματος

«Στο τέλος, και εν αναμονή επιβεβαίωσης από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οκτώ υποστηρικτές της Σεβίλης διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Μεντάρο. Κανείς από τους τραυματισμούς δεν είναι σοβαρός» αναφέρει η Εϊμπαρ σε ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το κιγκλίδωμα κατέρρευσε, καθώς δεκάδες φιλάθλων των φιλοξενούμενων έσπευσαν στην άκρη της εξέδρας για να πανηγυρίσουν το εύστοχο πέναλτι του Έβερ Μπανέγα, ο οποίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σεβίλη (0-2). Η αναμέτρηση διεκόπη για έξι λεπτά, ενώ οι ποδοσφαιρόφιλοι που τραυματίστηκαν έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Σε μήνυμά της στο Twitter, η Σεβίλη αφιέρωσε τη νίκη στους υποστηρικτές της που ενεπλάκησαν στο συμβάν, τονίζοντας: «Τρία γκολ και ακόμη τρεις βαθμοί στο Ιπουρούα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στους υποστηρικτές μας που υπέφεραν σήμερα στο συμβάν στην εξέδρα. Ελπίζουμε ότι θα αναρρώσουν σύντομα».

ΑΠΕ - ΜΠΕ