Σαλιχάμιτζιτς: «Ο Τούχελ θα κριθεί όταν κάνει προετοιμασία με την Μπάγερν»

Η απάντηση του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν για το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο, μετά και την ήττα των Βαυαρών από τη Λειψία (1-3) στην Bundesliga.

Σαλιχάμιτζιτς: «Ο Τούχελ θα κριθεί όταν κάνει προετοιμασία με την Μπάγερν»

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της Μπάγερν μετά την ήττα (1-3) από τη Λειψία στο Μόναχο στην προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga, με την οποία οι Βαυαροί κινδυνεύουν να χάσουν τον φετινό τίτλο στην κατηγορία.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε μεν τους πρωταθλητές στην πρώτη θέση, ωστόσο στη δεύτερη θέση ακολουθεί με έναν πόντο λιγότερο η Ντόρτμουντ, η οποία με νίκη σήμερα (21/5, 18.30) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ μπορεί να σκαρφαλώσει στο «ρετιρέ» της κατάταξης.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αναφέρθηκε στο μέλλον του προπονητή Τόμας Τούχελ, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν, μετά την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Απολύσαμε τον Νάγκελσμαν μετά από πολύ σκέψη, ήταν κάτι που το συζητούσαμε καιρό και έπρεπε να δράσουμε, προσλαμβάνοντας τον Τόμας Τούχελ. Ο Τούχελ θα κριθεί μόλις κάνει προετοιμασία με την ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα τότε», είπε.