Τότεναμ - Μπρέντφορντ 1-3: Διπλό... τσίμπημα ο Εμπουεμό και οι «μέλισσες» βλέπουν Ευρώπη!

Με τον Εμπουεμό να σκοράρει δις, η Μπρέντφορντ έφερε τούμπα το ματς με την Τότεναμ, επικράτησε 3-1 και παράλληλα μείωσε στον πόνο τη διαφορά από τη συμπολίτισσα της στη μάχη για το 7ο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Τότεναμ - Μπρέντφορντ 1-3: Διπλό... τσίμπημα ο Εμπουεμό και οι «μέλισσες» βλέπουν Ευρώπη!

Μπέντφορντ για... φίλημα, Τότεναμ με... τσίμπημα!

Οι «μέλλισες» έκαναν σπουδαία ανατροπή επί της συμπολίτισσας τους, επικράτησαν 3-1 με πρωταγωνιστή τον Εμπουεμό και μείωσαν, μια στροφή από το φινάλε της Premier League, στον πόντο τη διαφορά από την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Δεύτερη σερί ήττα για τα «Σπιρούνια» που απλώς έμειναν με το ιστορικό ρεκόρ του Χάρι Κέιν. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία για την Μπρέντφορντ που δείχνει αποφασισμένη να παλέψει ως το φινάλε για μια θέσεις σε ευρωπαϊκό όμιλο τη νέα σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Τότεναμ, αφού στο 8ο λεπτό ο Κέιν με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μέλισσες» ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 50' με τον Εμπουεμό. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 62' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους για να ξαναμπούν στο ματς και η Μπρένφορντ το εκμεταλλεύτηκε αφού με τον Βίσσα, πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 88'.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TO ΣΑΒΒΑΤΟ (20/5)
Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3
(8' Κέιν - 50', 62' Εμπουεμό, 88' Βίσσα)
17.00: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας, Λίβερπουλ – Άστον Βίλα, Γουλβς – Έβερτον
19.30: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (21/5)
15.30: Γουέστ Χαμ – Λιντς
16.00: Μπράιτον – Σαουθάμπτον
18.00: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (22/5)
22.00: Νιουκάστλ – Λέστερ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ