Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

H Λίβερπουλ αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ το καλοκαίρι για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Η Λίβερπουλ πρόκειται να επιβραβεύσει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές δύο χρόνια πριν την λήξη του τρέχοντος, το οποίο έχει διάρκεια έως το 2025. Ο σύλλογος είχε συζητήσεις με τον 24χρονο μπακ για εξαετή επέκταση, αλλά πιστεύεται ότι είναι πιο πιθανό να συμφωνηθεί μικρότερη διάρκεια.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει συμβάλει καθοριστικά στην αλλαγή της φόρμας της Λίβερπουλ στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πειράξει το σύστημα, χρησιμοποιώντας τον Αλεξάντερ-Άρνολντ σε έναν υβριδικό ρόλο, ανάλογα με το αν η ομάδα έχει ή όχι την κατοχή της μπάλας. Ο 24χρονος έχει δώσει οκτώ ασίστ και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ την φετινή σεζόν, με πιο πρόσφατο επίτευγμά του ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ απέναντι στην Λέστερ.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέγραψε για τελευταία φορά νέο συμβόλαιο το 2021, συμφωνώντας για άλλα τέσσερα χρόνια στον σύλλογο της πόλης του. Με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων» έχει καταγράψει 271 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 71 ασίστ.