Τζόουνς: «Η εμφάνισή μου με την Λέστερ ήταν η κορυφαία μου με την Λίβερπουλ»

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Κέρτις Τζόουνς, πιστεύει ότι η εμφάνισή του κατά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Λέστερ ήταν μία από τις καλύτερες που έχει πραγματοποιήσει με τα «κόκκινα».

Τζόουνς: «Η εμφάνισή μου με την Λέστερ ήταν η κορυφαία μου με την Λίβερπουλ»

Ο Κέρτις Τζόουνς σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της Λίβερπουλ στο King Power Stadium, καθώς με τη νίκη της η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού από μια θέση στο Champions League.

Ο 22χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του και δήλωσε ότι η πορεία του μοιάζει με μια δεύτερη επανάσταση μετά την πρώτη του πριν από τέσσερα χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε αν η εμφάνισή του κόντρα στη Λέστερ ήταν η καλύτερή του με την φανέλα της Λίβερπουλ, ο Τζόουνς είπε: «Νομίζω πως ναι. Σίγουρα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε την μπάλα πολύ. Πέτυχα δύο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, αλλά τώρα επέστρεψα. Είμαι ανάμεσα στην ομάδα και σκοράρω γκολ, οπότε θέλω να προσπαθήσω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Παίζω παιχνίδια, αισθάνομαι άνετα και προσαρμόζομαι και πάλι καλά.

Τώρα είναι η ώρα να αρχίσω να πετυχαίνω γκολ και θα πετύχω κι άλλα αν συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στα καρέ».

Ο Τζόουνς έχει πιάσει φόρμα από τότε που επανεντάχθηκε στο αρχικό σχήμα τον περασμένο μήνα.

Ο μέσος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League με τον σύλλογο το 2019, έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Λίβερπουλ, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε αυτό το σερί.

Η νίκη ήταν η έβδομη διαδοχική της Λίβερπουλ και είναι αήττητη από την ήττα με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι την 1η Απριλίου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αγωνίζεται το Σάββατο στο Άνφιλντ απέναντι στην Άστον Βίλα.