Μπράιτον: Μίλησε για το μέλλον των Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ ο Ντε Τζέρμπι

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι παραδέχθηκε ότι η Μπράιτον θα χάσει κάποιους παίκτες αυτό το καλοκαίρι - και ανέφερε τους Μοΐζες Καϊσέδο και Αλέξις Μακ Άλιστερ ως πιθανούς αποχωρήσαντες.

Μπράιτον: Μίλησε για το μέλλον των Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ ο Ντε Τζέρμπι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ ενδιαφέρονται για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ ενόψει του καλοκαιριού.

Η Άρσεναλ κυνήγησε τον Μοΐζες Καϊσέδo στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν μπόρεσε να υπογράψει τον νεαρό μέσο. Ο Καϊσέδο υπέγραψε επίσης νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον μέχρι το 2027.

Αλλά ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ξεκαθάρισε ότι οποιοσδήποτε από τους δύο θα μπορούσε να φύγει από το AMEX Stadium το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sky Sports: "Δουλεύουμε για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα μεγάλη ομάδα, αλλά αν θέλεις να ανταγωνιστείς μια μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ και να προκριθείς στην Ευρώπη, πρέπει να προχωρήσουμε στη νοοτροπία μας.

Οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαι τυχερός που έχω παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύω για να τους δώσω τις ιδέες και τη νοοτροπία μου, αλλά χωρίς καλούς παίκτες δεν μπορείς να πετύχεις αυτά τα αποτελέσματα.

Θα χάσουμε κάποιους παίκτες, ίσως τον Καϊσέδο ή ίσως τον Μακ Άλιστερ. Πρέπει να φέρουμε και άλλους καλούς παίκτες. Για τον Μίτομα και τον Εστουπινάνο, πρέπει να μείνουν μαζί μας δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι να παίξουν με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είσαι έτοιμος στο κεφάλι και μπορούμε να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να βελτιωθούν".