Έντεγκαρντ: «Η μάχη του τίτλου τελείωσε...»

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ παραδέχτηκε ότι οι ελπίδες της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου έχουν τελειώσει μετά την βαριά ήττα από την Μπράιτον.

Έντεγκαρντ: «Η μάχη του τίτλου τελείωσε...»

Η βαριά ήττα της Άρσεναλ με 3-0 στο Emirates Stadium την Κυριακή από την Μπράιτον, σε συνδυασμό με την άνετη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Έβερτον, σημαίνει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα στεφθεί πρωταθλήτρια αν κερδίσει κάποιο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της.

Και ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκαρντ δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία ελπίδα» ότι η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει την Σίτι και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αφού ρωτήθηκε αν η κούρσα του τίτλου έχει τελειώσει, ο 24χρονος μέσος δήλωσε στο Sky Sports: «Ναι, έτσι νιώθω [αν ο τίτλος έχει τελειώσει]. Θα είναι πολύ δύσκολο τώρα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Είναι δύσκολο να το πάρουμε.

Δεν είναι ένα καλό συναίσθημα αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος που παίξαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξέρω τι συνέβη για να είμαι ειλικρινής. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει ελπίδα τώρα.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά καλά πράγματα και είχαμε στιγμές για να δημιουργήσουμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά τους δώσαμε όλο και περισσότερη ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο.

Θέλαμε να έρθουμε εδώ και να συνεχίσουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Είναι μεγάλη απογοήτευση.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε θέμα νοοτροπίας. Ήμασταν καλοί μπαίνοντας στο παιχνίδι, αλλά στο παιχνίδι ήταν μια διαφορετική ιστορία και πρέπει να το αποδεχτούμε και να μάθουμε από αυτό».