Ντόρτμουντ: «Δεν έχουμε προσφορά για τον Μπέλιγχαμ»

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στην Ντόρτμουντ τις φήμες περί συμφωνίας με κάποιον σύλλογο για την παραχώρηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ντόρτμουντ: «Δεν έχουμε προσφορά για τον Μπέλιγχαμ»

Μία απάντηση στις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει βγει νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Τζουντ Μπέλιγχαμ έδωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «μερένγκες» φέρονταν να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Βεστφαλούς για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, ο οποίος εντυπωσιάζει για ακόμα μία χρονιά με τις εμφανίσεις του.

Παρόλα αυτά, ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση.

«Δεν υπάρχει κάποια προσφορά αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν νέα, δεν υπάρχει τίποτα για να αποφασίσουμε. Ο Τζουντ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα τελευταία παιχνίδια μας για τη φετινή σεζόν. Δεν γνωρίζω τίποτα περί αστρονομικών προσφορών. Πάντα παλεύουμε για να κρατήσουμε του καλύτερους παίκτες μας εδώ», ανέφερε σε δηλώσεις του στο «ESPN».

Το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το 2025 και ήδη ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι «ερίζουν» για την απόκτησή του, ενώ το κόστος της μετακίνησής του αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.