Marca: Ο Μπέλιγχαμ υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ, με συμβόλαιο ως το 2029, σύμφωνα με την «Marca».

Marca: Ο Μπέλιγχαμ υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται τελικά ότι είναι η μεγάλη θριαμβεύτρια στη μάχη για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Τι κι αν το όνομα του Άγγλου μέσου βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων, εν τούτοις σύμφωνα με τη «Marca» οι «μερένγκες» βρίσκονται πια μία ανάσα από οριστική συμφωνία για την απόκτησή του από τη Ντόρτμουντ για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2029 και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη στους πρωταθλητές Κόσμου πρόκειται θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η άφιξη του διεθνούς άσου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δεν πρόκειται να επηρεάσει την παραμονή του Ορελιέν Τσουαμενί, τον οποίο η Ρεάλ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της.

Άλλωστε, με τον Λούκα Μόντριτς να διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και τον Τόνι Κρόος το 33ο, οι «μερένγκες» σκοπεύουν να φτιάξουν μία τετράδα για το μέλλον στη μεσαία γραμμή τους με τους Μπέλιγχαμ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά και Βαλβέρδε.