Μπουφόν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν»

Ο 45χρονος Τζιανλουίτζι Μπουφόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι.

Μπουφόν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν»

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου εξετάζει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 45χρονος Ιταλός τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Πάρμα, με την οποία έχει καταγράψει φέτος 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

«Αν η Πάρμα έπαιρνε την άνοδο στη Serie A, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θα είχα κάνει όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα. Θα είχα συμφιλιωθεί πλήρως με τον εαυτό μου. Στα 45 μου, συνεχίζω να παίζω γιατί πάντα βρίσκω κάτι με το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος, βρίσκω νέα κίνητρα.

Πάντα θέλοντας να υπερβώ τα όριά μου. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν. Θέλω να δω πώς θα μπω σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια, όσον αφορά τη το μυαλό, την ενέργεια και τη χαρά να βγαίνεις στο γήπεδο και να δείχνεις την τέχνη και το ταλέντο σου», επεσήμανε σχετικά.

Όσον αφορά τις ιταλικές ομάδες που συνεχίζουν στα Κύπελλα Ευρώπης, υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Υπήρξε σίγουρα και τύχη στις κληρώσεις του Champions League, αλλά το να έχεις μια ομάδα στον τελικό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η μόνη ομάδα που νόμιζα ότι είχε την ευκαιρία να το πετύχει ήταν η Γιουβέντους».