Ο Μπακαγιόκο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό φεύγει από τη Μίλαν

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο θα αποχωρήσει από τη Μίλαν στο φινάλε της σεζόν και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Μπακαγιόκο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό φεύγει από τη Μίλαν

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο έχει απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τότε ένα λάθος των ανθρώπων της Τσέλσι είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μην φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Στο τέλος της σεζόν ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μίλαν στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι. Οι «ροσονέρι» τον είχαν αποκτήσει για δύο χρόνια και δεν είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν και να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπακαγιόκο δεν υπολογίζεται ούτε από την Τσέλσι κι έτσι το πιθανότερο είναι πως το καλοκαίρι θα αναζητήσει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Με τους Λονδρέζους έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Η περίπτωση του είχε απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό και πρόκειται για έναν παίκτη που δεν αποκλείεται να τον δούμε να μπαίνει ξανά στη ζωή των «ερυθρόλευκων». Έτσι κι αλλιώς και στη μεσαία γραμμή αναμένονται αλλαγές, ενώ για την Εμβιλά φουντώνουν διαρκώς οι φήμες για ενδιαφέρον από Άραβες.