Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Γουλβς ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς αυτό το Σάββατο (13/5, 17:00) λόγω τραυματισμού στο πόδι. Αντίθετα, επιστρέφει στην δράση ο Βαράν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Γουλβς ο Ράσφορντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χάαχ αποκάλυψε την Παρασκευή ότι ο αμυντικός Ραφαέλ Βαράν επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη κόντρα στη Σεβίλλη τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως: «Ο Βαράνε επέστρεψε. Ο Ράσφορντ είναι αμφίβολος. Έχει ένα πρόβλημα, έναν τραυματισμό στο πόδι του. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για αύριο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Ράφα πίσω».

Ερωτώμενος για τον τραυματισμό του Ράσφορντ, ο τεν Χάαχ πρόσθεσε: «Όπως είπα, είναι αμφίβολος, κάτι παραπάνω από αμφίβολος. Ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Η είδηση του τραυματισμού του Ράσφορντ θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για τον τεν Χάαχ, με τον 25χρονο να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν. Ο Άγγλος διεθνής έχει πετύχει 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου.

Στα καλύτερα νέα για την Γιουνάιτεντ, ο ακραίος επιθετικός Αλεχάντρο Γκαρνάτσο φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη δράση. Ο Αργεντινός έμεινε στον πάγκο κατά την διάρκεια της ήττας από την Γουέστ Χαμ το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού έχασε τα προηγούμενα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος με τραυματισμό στον αστράγαλο.

«Έχει άλλη μία εβδομάδα, προπόνηση, σίγουρα», δήλωσε ο τεν Χάαχ. «Οπότε είναι διαθέσιμος, έχουμε δει ότι μπορεί να φέρει το κάτι παραπάνω στην ομάδα».

Η επιστροφή του Βαράν, εν τω μεταξύ, θα γίνει θετικά δεκτή από την Γιουνάιτεντ, καθώς ήταν επίσης βασικός παίκτης για τον τεν Χάαχ καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Ο 30χρονος έχει πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Έχει εμπειρία, ξέρει πώς να κερδίζει και θα ηγηθεί του τρόπου με τον οποίο θα κερδίζει. Θα μας καθοδηγήσει», δήλωσε ο τεν Χάαχ για τον Βαράν.

Η Γιουνάιτεντ πηγαίνει στον αγώνα με την Γουλβς για να ενισχύσει τις πιθανότητες της στην πρώτη τετράδα, με την «αιώνια» αντίπαλο Λίβερπουλ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της, στην πέμπτη θέση, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του τεν Χάαχ έχει χάσει τις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, από την Γουέστ Χαμ και την Μπράιτον. Αν και ο Ολλανδός παραδέχεται ότι η φόρμα της ομάδας του δεν μπορεί να αγνοηθεί, λέει ότι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στους υπόλοιπους αντιπάλους της.

«Είναι ξεκάθαρο, το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν είναι σημαντικό γιατί τα έχουμε όλα στα χέρια μας, φέρνουμε την απόδοσή μας, τότε δεν είναι σημαντικό», είπε. «Σημαντικός είναι ο αντίπαλος που αντιμετωπίζουμε αύριο: Γουλβς. Πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά. Έχουν κάνει σπουδαία δουλειά, επικεντρωθείτε σε αυτό, αλλά έχουν και ελλείψεις, εκμεταλλευτείτε το.

Φυσικά, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε αυτό (σ.σ. τη φόρμα) δεν είναι σημαντικό, τα έχουμε όλα στα χέρια μας και όσο τα έχουμε όλα στα χέρια μας δεν εξαρτόμαστε από αυτά».