Βεράτι: Μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν - Η αλήθεια για τις σχέσεις με Μίλαν και Γιουβέντους

Φαίνεται ότι ο Μάρκο Βεράτι θα μπορούσε τελικά να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, με την επιστροφή στην Ιταλία να αναφέρεται ως πιθανότητα.

Βεράτι: Μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν - Η αλήθεια για τις σχέσεις με Μίλαν και Γιουβέντους

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, ο Μάρκο Βεράτι είναι απογοητευμένος που δέχτηκε τα πυρά του γαλλικού Τύπου και μέρους των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, σκέφτεται να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας στο τέλος της σεζόν.

Δεν θα είναι μια απόφαση που θα ληφθεί ελαφρά τη καρδία, καθώς ο μέσος έχει και πολλά οικονομικά συμφέροντα όσον αφορά τις επιχειρήσεις που μόλις ξεκίνησε στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, εξακολουθεί να τον εκτιμά πολύ και στο παρελθόν έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ιταλός μέσος έχει συνδεθεί με την Μίλαν αλλά στην πραγματικότητα η προτίμησή του θα ήταν πάνω απ' όλα η Γιουβέντους, την οποία υποστηρίζει από παιδί.

Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτή την στιγμή κερδίζει 12 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτή την επιλογή, ενώ θα μπορούσε να προκύψει η επιλογή του MLS με την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ να είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πείσει τον Βεράτι.