Έρλινγκ Χάαλαντ: Η διατροφή «Χάνιμπαλ» του Νορβηγού φορ

Η διατροφή που ακολουθεί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, που του επιτρέπει να καταναλώνει μέχρι και 6.000 θερμίδες την ημέρα.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η διατροφή «Χάνιμπαλ» του Νορβηγού φορ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τις εμφανίσεις του στη Μάντσεστερ Σίτι και σκοράρει… κατά ριπάς οδηγώντας στον δρόμο των επιτυχιών τους «πολίτες», οι οποίοι φιλοδοξούν φέτος να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999 που θα κατακτήσει το «τρεμπλ» (σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League).

Όπως αποκαλύπτει ωστόσο η ισπανική «AS», πέρα από τις προπονήσεις και τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο, ο Νορβηγός επιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας ακολουθεί και ειδική διατροφή προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα.

Η συγκεκριμένη διατροφή «Χάνιμπαλ» του Νορβηγού περιλαμβάνει εντόσθια ζώων, συκώτια και καρδιές, πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο που του επιτρέπει να καταναλώνει μέχρι και 6.000 θερμίδες την ημέρα. Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού παράλληλα ο διεθνής φορ πίνει και αποτελεί μείγμα από γάλα, λάχανο και σπανάκι.

Στην πρώτη του κιόλας χρονιά στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 51 γκολ και 8 ασίστ σε 46 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.