Ο Ρομανιόλι μίλησε για την επιστροφή του στο Σαν Σίρο

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι επέστρεψε χθες στο Σαν Σίρο για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Μίλαν. Δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο για την ομάδα του, καθώς η Λάτσιο ήταν κατώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δέχτηκε δύο γκολ.

Ο Ρομανιόλι μίλησε για την επιστροφή του στο Σαν Σίρο

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι έφυγε από την Μίλαν με ελεύθερη μεταγραφή μετά την περασμένη σεζόν, καθώς δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας του. Υπέγραψε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Λάτσιο, και τα πήγε καλά φέτος, αν και χθες δεν ήταν καλή μέρα.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ρομανιόλι μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι αλλά και για την κούρσα για την έξοδο στο Champions League. Επίσης, εξήγησε πώς ήταν να αντιμετωπίζεις την Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έλειψε:

"Ας πούμε ότι το να δέχεσαι δύο γκολ νωρίς δεν είναι εύκολο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μίλαν που είναι πολύ φυσική και επιθετική, είναι δύσκολο να βρεις χώρο. Ήταν πολύ καλοί στο να πιέζουν το χτίσιμό μας. Λυπούμαστε γιατί θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα".

Πώς ήταν να επιστρέφετε στο Σαν Σίρο ως αντίπαλος;

"Ένιωσα τα συναισθήματα στην αρχή, αλλά όταν ο διαιτητής ξεκίνησε το παιχνίδι όλα εξαφανίστηκαν. Πριν και μετά ήταν ωραίο να βλέπω τόσους πολλούς πρώην συμπαίκτες, τόσους ανθρώπους που δουλεύουν στα παρασκήνια με τους οποίους δέθηκα πολύ. Ήταν πολύ συγκινητικό".

Για την κούρσα του Champions League...

"Στη Serie A, τίποτα δεν είναι εύκολο, κάθε ομάδα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Θα είναι τέσσερις μάχες".

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Ίντερ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να χτίσει πάνω στη σημερινή νίκη. Όσο για τη Λάτσιο, πρέπει να συνέλθει για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα φέτος.