Έντι Χάουι: «Μακροπρόθεσμος στόχος της Νιούκαστλ είναι να ξεπεράσει τους πάντες»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, δήλωσε ότι μακροπρόθεσμος στόχος του συλλόγου δεν είναι απλώς να βγει στο Champions League, αλλά να «προσπεράσει τους πάντες».

Έντι Χάουι: «Μακροπρόθεσμος στόχος της Νιούκαστλ είναι να ξεπεράσει τους πάντες»

Ερωτηθείς αν η αντίπαλος της Κυριακής, η Άρσεναλ, είναι ο επόμενος στόχος στην πορεία της Νιούκαστλ προς την άνοδο στην Premier League, ο Έντι Χάουι απάντησε: «Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να τους πιάσουμε και να τους προσπεράσουμε όλους.

Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε την νοοτροπία ότι ό,τι κι αν πετύχουμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή ικανοποιημένοι με αυτό. Θέλουμε περισσότερα.

Είναι ο μόνος τρόπος να σκέφτονται οι παίκτες, αλλιώς μόλις φτάσεις σε αυτό που αισθάνεσαι ότι είναι η κορυφή σου, ο μόνος δρόμος είναι προς τα κάτω».

Παρά την πρόοδο της Νιούκαστλ φέτος, ο Χάουι προειδοποίησε τους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί όσον αφορά την πρόκριση στο Champions League.

Ο σύλλογος βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League, έξι βαθμούς μακριά από την πέμπτη Λίβερπουλ, αλλά ο Χάουι επέμεινε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και δεν περίμενα να γίνει.

Ανταγωνιζόμαστε εναντίον ομάδων της ελίτ. Αυτοί θα παλέψουν μέχρι τέλους και εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Έτσι, στα πέντε παιχνίδια μας, πρέπει να δώσουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και συγκέντρωση.

Η μάχη που δίνουμε μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν».