Ρόμα: Ο Ζοσέ Μουρίνιο φόρεσε μικρόφωνο για να «προστατευτεί» από τον διαιτητή

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι φορούσε μικρόφωνο κατά την διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 της ομάδας του με την Μόντσα την Τετάρτη, προκειμένου να καταγράφει τις αλληλεπιδράσεις του με τους αξιωματούχους του αγώνα.

Ρόμα: Ο Ζοσέ Μουρίνιο φόρεσε μικρόφωνο για να «προστατευτεί» από τον διαιτητή

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέκρινε επίσης τον διαιτητή Ντανιέλε Τσίφι χαρακτηρίζοντάς τον «τον χειρότερο διαιτητή» μετά την αποβολή του αμυντικού της Ρόμα, Μεχμέτ Τσελίκ στο 95ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη αποβληθεί τρεις φορές φέτος, με τον Τσίφι να σημαδεύει με κόκκινη κάρτα τον Μουρίνιο τον Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πήγα στο παιχνίδι με ένα μικρόφωνο. Κατέγραψα τα πάντα.

Από την στιγμή που έφυγα από τα αποδυτήρια, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψα - προστάτευσα τον εαυτό μου.

Αυτός (ο Τσίφι) είναι ο χειρότερος. Τεχνικά είναι απαίσιος. Μηδενική ενσυναίσθηση. Μηδενική επικοινωνία. Μηδενική ευαισθητοποίηση.

Μια δεύτερη κίτρινη σε έναν τύπο που γλιστράει στο 96ο λεπτό... Σταμάτησα να δουλεύω 20-30 λεπτά πριν το τέλος, επειδή ήξερα ότι θα μου έδινε κόκκινη κάρτα για οτιδήποτε.

Δεν του έδωσα την ευκαιρία, αποφάσισα όχι, φτάνει».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο έχει μια πικρή συνάντηση με τον Τσίφι, αφού ο 38χρονος τον απέβαλε κατά την διάρκεια της ήττας της Ρόμα με 1-0 από την Αταλάντα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: «Πιστέψτε με, έχω ασχοληθεί με πολλούς κακούς διαιτητές. Συνήθως, όταν μιλάω για τους διαιτητές, είναι επειδή έχουν άμεση επιρροή στο παιχνίδι.

Είναι φρικτός, δεν κάνει καμία ανθρώπινη σχέση με κανέναν, δεν έχει καμία ενσυναίσθηση, δίνει κόκκινη κάρτα σε έναν παίκτη που γλιστράει επειδή είναι εξαντλημένος στο 96ο λεπτό.

Δυστυχώς, και αυτό είναι ένα σημάδι της αδυναμίας της Ρόμα ως σύλλογος, επειδή δεν έχουμε την δύναμη άλλων συλλόγων που μπορούν να πουν ότι δεν θέλουμε αυτόν τον διαιτητή».

Η ισοπαλία αφήνει την Ρόμα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μακριά από μια θέση στο Champions League.

Η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι το Σάββατο όταν θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στο Ολίμπικο.