Μπράιτον - Μάντσεστερ Γ. 1-0: Ολοταχώς για έξοδο στην Ευρώπη οι «γλάροι» με πέναλτι στο 90+9’!

Η Μπράιτον με γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βλέπει κατάματα την έξοδο στην Ευρώπη.

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γ. 1-0: Ολοταχώς για έξοδο στην Ευρώπη οι «γλάροι» με πέναλτι στο 90+9’!

Τεράστια νίκη με 1-0 πήρε η Μπράιτον επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ - πέναλτι στο 90+9’ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «γλάροι» πίεζαν για το γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαν κλείσει τους «κόκκινους διαβόλους» στα καρέ τους και κατάφεραν με το εύστοχο πέναλτι του ΜακΆλιστερ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων (δόθηκε μέσω VAR το πέναλτι), να πάρει μία νίκη... Ευρώπης!

Η Μπράιτον αναρριχήθηκε στην 6η θέση, προσπέρασε την Τότεναμ και είναι στο -4 από την Λίβερπουλ, έχοντας όμως οι «γκλάροι» δύο παιχνίδια λιγότερα!

Ουσιαστικά η Μπράιτον κρατάει την τύχη στα χέρια της σε ό,τι έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή της έξοδο. Η δε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης είναι εκείνη που θα ορίσει την τύχη της αναφορικά με την απευθείας είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Στιλ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν, Ενσίσομ Γκίλμουρ (75’ Κόλγουιλ), Καϊσέδο, Μιτόμα, ΜακΆλιστερ, Μπουανανότε (62’ Μαρτς), Γουέλμπεκ (75’ Ουντάβ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Σο, Νταλότ, Κασεμίρο, Φρεντ (76’ Ζάμπιτσερ), Ράσφορντ, Άντονι (76’ Σάντσο), Φερνάντες, Μάρσιαλ (84’ Βέχορστ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ