Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Με ανατροπή στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας οι «αετοί»

Η Άιντραχτ πήρε με ανατροπή την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας επί της Στουτγκάρδης (2-3) και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Βερολίνου την Λειψία. Χτύπησε και αντικαταστάθηκε ο Κώστας Μαυροπάνος.

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Με ανατροπή στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας οι «αετοί»

Όπως και στον πρώτο ημιτελικό, όπου η Λειψία έκανε πάρτι στο Μπόχουμ (1-5), έτσι και στον δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επικράτησαν. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Στουτγκάρδη, έβγαλε ποιότητα. Γύρισε το ματς και πέρασε στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Η φορμαρισμένη Στουτγκάρδη, ωθούμενη από τους οπαδούς της που γέμισαν το 60 χιλιάδων γήπεδό της πήρε το προβάδισμα στο 19’ με τον Τιάγκο Τομάς. Πλήγμα για την άμυνά της αποτέλεσε ο τραυματισμός του Κώστα Μαυροπάνου, που αντιμετώπισε μυικό πρόβλημα και αντικαταστάθηκε στο 31’.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην επανάληψη και με γκολ των Εντικά (51’), Καμάντα (55’) και Μουανί (77’), ουσιαστικά σφράγισαν την πρόκριση και απλά μείωσε ο Μιλό στο 83’.