Αντσελότι: «Ο Μιλιτάο πρέπει να ξυπνήσει…»

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι ο Έντερ Μιλιτάο πρέπει να «ξυπνήσει» μετά το λάθος του αμυντικού που συνέβαλε στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τρίτη.

Αντσελότι: «Ο Μιλιτάο πρέπει να ξυπνήσει…»

Η πάσα προς τα πίσω του Έντερ Μιλιτάο ανακόπηκε από τον Τακεφούσα Κούμπο στην ανάπτυξη του πρώτου γκολ της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποβλήθηκε μετά από μία ώρα αφού συμπλήρωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα, πριν ο Άντερ Μπαρρενέτσεα προσθέσει ένα δεύτερο γκολ για την Ρεάλ Σοσιεδάδ στα τελευταία πέντε λεπτά.

Όταν ρωτήθηκε για τον Μιλιτάο, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε: "Συμφωνώ, πρέπει να ξυπνήσει. Και πρέπει να το κάνει σύντομα".

Ο 25χρονος Μιλιτάο έχει αγωνιστεί 44 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για την Ρεάλ φέτος και είναι μέλος της αμυντικής γραμμής της Ρεάλ που έχει δεχτεί 32 γκολ σε 33 αγώνες της La Liga.

Η Ρεάλ επιστρέφει στη δράση το Σάββατο, όταν αντιμετωπίζει την Οσασούνα στον τελικό του Copa del Rey.

Ο Αντσελότι παραδέχθηκε ότι η ήττα της Τρίτης το βράδυ δεν ήταν ιδανική προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου.

"Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για έναν αγώνα", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ. "Μια ήττα πάντα πονάει, προκαλεί ανησυχία, ρίχνει τη δυναμική και τα καλά συναισθήματα. Ο τελικός και το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών επηρεάζουν την συγκέντρωση".

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει την Ρεάλ 14 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, αφού η καταλανική ομάδα επέκτεινε το προβάδισμά της στη La Liga με την νίκη της με 1-0 επί της Οσασούνα.

Ο Αντσελότι παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στη La Liga, αλλά κάλεσε την ομάδα του να εξιλεωθεί για αυτό στα ημιτελικά του Champions League και στον τελικό του Copa del Rey.

"Τον τελευταίο καιρό στη La Liga έχουμε χάσει την συνέχεια και έχουμε ρίξει το επίπεδο", συνέχισε. "Ευτυχώς έχουμε δύο διοργανώσεις και ας δούμε αν με αυτές μπορούμε να διορθώσουμε το τέλος της σεζόν".