Αλαρντάις: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Γκουαρντιόλα, Κλοπ και Αρτέτα»

Ο Σαμ Αλαρντάις επιμένει ότι οι προπονητικές του γνώσεις είναι «στο ίδιο επίπεδο» με τους Πεπ ΓκουαρντιόλαΓιούργκεν Κλοπ και Μίκελ Αρτέτα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λιντς.

Αλαρντάις: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Γκουαρντιόλα, Κλοπ και Αρτέτα»

Η Λιντς επιβεβαίωσε την Τετάρτη τον διορισμό του Σαμ Αλαρντάις με βραχυπρόθεσμη συμφωνία για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Χάβι Γκράθια να αποχωρεί από την θέση του προπονητή.

Ο 68χρονος έχει αναλάβει να διατηρήσει την κατάσταση της Λιντς στην Premier League, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι γέρος και απαρχαιωμένος, κάτι που απέχει πολύ από την αλήθεια», δήλωσε ο Αλαρντάις στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου. «Μπορεί να είμαι 68 ετών και να φαίνομαι γέρος, αλλά δεν υπάρχει κανείς μπροστά μου από ποδοσφαιρική άποψη. Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα. Είναι όλοι εκεί μαζί μου.

Αυτοί κάνουν αυτό που κάνουν, εγώ κάνω αυτό που κάνω. Όσον αφορά τις γνώσεις και το βάθος των γνώσεων, είμαι (στο ίδιο επίπεδο) μαζί τους. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς, αλλά σίγουρα το ίδιο καλός με αυτούς.

Απλά εύχομαι μερικές φορές να έχεις την ευκαιρία να το δείξεις, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ για μένα τώρα, εκτός από το να κρατήσω τη Λιντς στην κατηγορία».