Αουάρ: «Ιταλικός εμφύλιος» για τον μέσο της Λιόν

Ο Χουσέμ Αουάρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, κάτι που σημαίνει ότι η Μίλαν, η Ρόμα και η Νάπολι εξακολουθούν να καραδοκούν για την απόκτησή του, υποστηρίζει δημοσίευμα. 

Αουάρ: «Ιταλικός εμφύλιος» για τον μέσο της Λιόν

Η Le10Sport αναφέρει πως το συμβόλαιο του Χουσέμ Αουάρ με την Λιόν λήγει στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως έχει επιλέξει να φύγει. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρεται, αλλά ενδέχεται να μην καταφέρει να συμφωνήσει με την Γαλλική ομάδα για οικονομικούς λόγους.

Εν τω μεταξύ, τρεις ιταλικοί σύλλογοι παρακολουθούν την περίπτωσή του, αφού οι διάλογοι μεταξύ του περιβάλλοντος του 24χρονου και του συλλόγου της Bundesliga δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για τους όρους ενός πιθανού συμβολαίου.

Η Ρόμα ενδιαφέρεται γιατί ο Ζοσέ Μουρίνιο -που θα πρέπει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν- θα ήθελε να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του με έναν μέσο με δημιουργικό προφίλ όπως ο Αουάρ.

Η Μίλαν ενδιαφέρεται επίσης με τον Αουάρ να μπορεί να πλαισιώσει το γαλλικό λόμπι με τους Μάικ Μαϊνάν, Τεό Ερνάντες, Πιέρ Καλούλου και Ολιβιέ Ζιρού.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα από τη Serie A που βρίσκεται στο κόλπο είναι η Νάπολι, η οποία σύντομα θα στεφθεί πρωταθλήτρια και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να αποκτήσει έναν ποιοτικό παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή.