Σύλληψη οπαδού της Άρσεναλ γιατί «σημάδευε» με λέιζερ τον Moύντρικ της Τσέλσι!

Οι αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου προχώρησαν στη σύλληψη οπαδού της Άρσεναλ, ο οποίος σημάδευε με λέιζερ τον Μιχάιλο Μούντρικ στην αναμέτρηση της Tρίτης (02/05) με την Τσέλσι.

Σύλληψη οπαδού της Άρσεναλ γιατί «σημάδευε» με λέιζερ τον Moύντρικ της Τσέλσι!

Δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη (3-1) της ομάδας του κατά της, συμπολίτισσας, Tσέλσι ο οπαδός της Άρσεναλ που είχε τη φαεινή ιδέα να «σημαδεύει» με λέιζερ παίκτη των «μπλε»..

Κι αυτό γιατί, σ' αντίθεση με τις ελληνικές αρχές, οι αγγλικές, προχώρησαν στη σύλληψη του φίλου των «κανονιέρηδων» που είχε στο στόχαστρο του τον τον Μιχάιλο Μούντρικ στον αγώνα της Tρίτης το βράδυ (02/05)

Οι «κανονιέρηδες» επιβεβαίωσαν τη σύλληψη, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, όπου αναφέρει πως αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι επικίνδυνο, αλλά και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στην έρευνα.

Ο Μούντρικ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Και αυτό γιατί είχε απορρίψει την πρόταση της ομάδας του Αρτέτα τον περασμένο Ιανουάριο, προτιμώντας να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.