Μάντσεστερ Σίτι: Επιστρέφει ο Ακέ, θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε "άρχισε να κινείται" ξανά καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του, αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της συνάντησης της Τετάρτης με την Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι: Επιστρέφει ο Ακέ, θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν έχει λάβει ακόμη μέρος στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, αφού παραπονέθηκε για "ενοχλήσεις" μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Άρσεναλ, πριν χάσει τη νίκη της Κυριακής στην έδρα της Φούλαμ.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι ο Νέιθαν Άκε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στο Etihad, αφού επέστρεψε από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι τόσο ο Ντε Μπρόινε όσο και ο Άκε θα αξιολογηθούν όταν η Σίτι θα προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης.

"Ο Κέβιν άρχισε να κινείται, αλλά δεν προπονήθηκε με την ομάδα", δήλωσε ο προπονητής της Σίτι.

"Έχουμε προπόνηση και θα δούμε. Ο Νέιθαν προπονήθηκε χθες μαζί μας, αισθάνεται καλά".

Η Σίτι ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο μετά τη νίκη της Κυριακής με 2-1 στο Craven Cottage, αν και η Άρσεναλ μπορεί να ανακτήσει την κορυφή κερδίζοντας την Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης.