Έξαλλοι με τον Μέσι στην Παρί!

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία χωρίς άδεια από το τεχνικό τιμ προκάλεσε την οργή των ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν

Έξαλλοι με τον Μέσι στην Παρί!

Στα άκρα βρίσκονται πια οι σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τελειώσει τη διαδρομή του στους παριζιάνους.

Η απόφαση του να ταξιδέψει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, δίχως την σύμφωνη άποψη της ομάδας, για να εκπληρώσει χορηγικούς όρους προσωπικής του συμφωνίας έχει κάνει έξαλλη την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, που σκέφτεται την επιβολή βαρύτατο χρηματικού προστίμου.

Με το πρωτάθλημα Γαλλίας να μην είναι ακόμα εξασφαλισμένο και την Παρί να βιώνει μία μεγάλη εσωτερική κρίση λόγω άσχημων αποτελεσμάτων, ο Μέσι αποφάσισε να μην ακούσει την γνώμη της διοίκησης και να επιβαρύνει τον οργανισμό του με ένα κοπιαστικό ταξίδι στο Ριάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γαλλικών Μέσων και οι υπόλοιποι παίκτες της Παρί είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον Αργεντινό και σε περίπτωση που το παράπτωμα του αυτό περάσει ατιμώρητο, κάνουν λόγο ότι θα πρόκειται για άδικη και προνομιακή μεταχείριση.