Σίλβα: «Ο Χάαλαντ έχει την ίδια πείνα για γκολ όπως και ο Ρονάλντο»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ.

Σίλβα: «Ο Χάαλαντ έχει την ίδια πείνα για γκολ όπως και ο Ρονάλντο»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς στη Μάντσεστερ Σίτι και στο παιχνίδι με τη Φούλαμ για την 34η αγωνιστική της Premier League άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-1, οδηγώντας τους «πολίτες» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε αισίως τα 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει 50+ τέρματα μετά από το 1931.

Ο συμπαίκτης του στη Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, είπε για τον Χάαλαντ:

«Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι - και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα».