Η Μπράιτον ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του Μίλνερ της Λίβερπουλ

Η Μπράιτον ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του μέσου της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ως ελεύθερου το καλοκαίρι.

Η Μπράιτον ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του Μίλνερ της Λίβερπουλ

Το συμβόλαιο του 37χρονου στη Λίβερπουλ λήγει στο τέλος της σεζόν και, παρά την επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ να τον κρατήσει, ο σύλλογος δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Οι σύλλογοι της Premier League δεν επιτρέπεται να κάνουν προσέγγιση σε παίκτη που έχει λήξει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά η Μπράιτον έχει αξιολογήσει το θέμα εσωτερικά και είναι αποφασισμένη να φέρει τον Τζέιμς Μίλνερ στο Amex Stadium.

Η νεοφώτιστη Μπέρνλι είναι επίσης κατανοητό ότι έχει δείξει ενδιαφέρον, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα της μετά την επιστροφή της στην Premier League.

Ο προπονητής τους Βίνσεντ Κομπανί έπαιξε μαζί με τον Μίλνερ στη Μάντσεστερ Σίτι και θα μπορούσε να του προσφέρει την ευκαιρία να παραμείνει στα βορειοδυτικά.

Η Μπράιτον ελπίζει ότι ο Μίλνερ θα της προσφέρει ποιότητα, εμπειρία, ηγεσία και βάθος - κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό αν προκριθεί στην Ευρώπη.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι είναι όγδοοι στην Premier League, μία θέση και τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ του Μίλνερ, με δύο παιχνίδια λιγότερα.